Рятувальники перевірили Пісківський ЗДО №1 "Вишенька"

20 липня 2022 року інспекторським складом Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено позапланову перевірку додержання та виконання нормативно-правових актів у сферах техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту ПІСКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ДИТЯЧИЙ САДОК) №1 "ВИШЕНЬКА", в рамках судового провадження. В ході обстеження перевірено стан шляхів евакуації та створення умов із безпечної евакуації дошкільнят, працездатність систем протипожежного захисту та вогнезахисне обробляння деревяних конструкцій.

Під час здійснення даної перевірки рятувальники провели відповідні інструктажі із адміністрацією дошкільного навчального закладу із запобігання надзвичайним ситуаціям, у тому числі і поряд дій під час виникнення пожежі та безпека вихованіців у побуті, та порядок дій у разі отриманні сигналу «Повітряна тривога».

Паралельно із проведенням даної перевірки було проведено робочу зустріч із керівництвом Відділу освіти Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади по питанні забезпечення пожежної безпеки зокрема у даному навчальному закладі та інших освітніх закладів територіальної громади.

Фахівцями Держслужби з надзвичайних ситуацій роз’яснено адміністрації закладу освіти основні питання додержання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту та алгоритм призанаходженні вибухонебезпечних та схожих на них предметів.

Іван МАРИЦЬ

головний інспектор ВОПР Бучанського РУ

ГУ ДСНС України у Київській області

майор служби ЦЗ

Кiлькiсть переглядiв: 75