Бучанське РУ: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» для дітлахів садочку «Артемко»

25 лисопада у рамках проведення Всеукраїнської громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники 59-го ДПРП смт Пісківка провели пізнавально-профілактичне заняття з дітками Пісківськиого закладу дошкільної освіти (ясла-садок комбінованого типу) №2 "Артемко"

Під час заняття була проведена демонстрація пожежно-рятувального оснащення пожежного автомобіля.

Також в ході пізнавальної зустрічі дітям була надана можливість потримати в руках пожежно-технічне обладнання та посидіти в пожежному автомобілі.

Далі рятувальники пояснювали та навчали як діяти в екстрених ситуаціях, пожежах та при виявленні підозрілих предметів, що можуть бути вибухонебезпечними.

Діти вивчили номери екстрених служб, порядок дій при пожежі та інших надзвичайних подій. Не розгубитися в умовах надзвичайної ситуації – це головна складова успіху. Також рятувальники провели подачу води від пожежного гідранту разом з дітлахами, що принесло їм море задоволення та емоцій та в резуьтаті найголовніша мета досягнута, адже діти усвідомили, що у багатьох випадках саме від їхніх знань, навичок та умінь залежить безпека життя і здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 77